Kurven er tom
 

Alle priser er uden moms.
Prisen i parentes er med moms.

DankortEuroCard / MasterCardMobilePay OnlineVisa Electron

Om forlaget

Special-pædagogisk forlag og Alrune udgiver bøger og konkrete materialer til biblioteker, folkeskolen, voksenundervisning og specialundervisning, til tale-, høre- og læsepædagoger og materialer til Dansk som andetsprog.

Alle materialerne bliver udviklet i tæt samarbejde med videnscentre, fagfolk og brugere. Foruden vores egne produkter forhandler vi spil, billedkort, hånddukker og konkrete materialer til begyndermatematik.

Nye manuskripter
Går du rundt med en god idé, eller har du måske allerede lavet et manuskript til et materiale, der passer ind hos os, er du velkommen til at kontakte os. Det behøver ikke være et manuskript eller projekt i færdigt lay-out klar til tryk. Det hjælper vi med. Det vigtigste er idéen og tankerne med materialet.

Sådan gør du
Vi vil helst modtage dit materiale på e-mail, men du kan også sende til os med post. Du skal være opmærksom på, at vi ikke sender manuskripter retur, så derfor skal du kun medsende kopier eller print af fotos, illustrationer og lignende.

Vedlæg et kort følgebrev, hvor du beskriver manus, målgruppen og erfaringer med materialet, hvis du har afprøvet det. Du må også gerne skrive relevante oplysninger om dig selv.

Når du indsender dit materiale til os, vurderer vi det med henblik på eventuel udgivelse. Vurderingen bliver foretaget af interne og eksterne redaktører. Vi får mange manuskripter, så der kan godt gå op til 3 måneder, før du får et endeligt svar.

Vi forventer at materialet kun bliver sendt til os i vurderingsperioden.

Send dit manuskript som vedhæftet fil til: forlag@spf-herning.dk. Vi sender en kvittering for modtagelse i løbet af ganske kort tid.

 

Special-pædagogisk forlag · Birk Centerpark 32 · DK-7400 Herning · CVR: 65837811 · Tlf 9712 8433 · forlag@spf-herning.dk
Vent venligst...